(+5999) 735 1234

Kinesis™

De Kinesis™ ‘FullGravity™ Technology’ van Technogym stelt gebruikers in staat driedimensionaal te bewegen. Vrij en grenzeloos met verschillende weerstandsniveaus. De Kinesis™ apparatuur is uitgerust met een 360° pulley-systeem waarmee talrijke oefeningen op verschillende niveaus kunnen worden uitgevoerd. Je kunt vloeiende bewegingen maken zonder gestoord te worden door lastige kabels.

Kinesis™ activeert hele spiergroepen en niet alleen afzonderlijke spieren. Met de FullGravity™ technologie kan de weerstand worden aangepast aan het type beweging en de hoek daarvan. Dankzij het dubbele gewicht kun je per kabel een specifiek, onafhankelijk weerstandsniveau instellen. Dit betekent een nog grotere keuze bij het bepalen van de oefeningen en de bewegingen.

Deze trainingslijn is daarom perfect te gebruiken voor sportspecifieke training en revalidatie training, maar naast deze twee doelgroepen is de Kinesis™ voor iedere sporter een uitdagende training en afwisselende toevoeging in het trainingsprogramma.