(+5999) 735 1234

Perfect Pilates®

Pilates is een trainingsmethode die stamt uit begin 1900. Sterke onderdelen uit deze oude Pilatesmethode zijn gecombineerd met hedendaagse fitness elementen. Hierdoor is de methode effectiever, veiliger, intensiever en beter toepasbaar bij grote groepen geworden. Tijdens de Perfect Pilates lessen worden o.a. oefeningen gedaan voor de spiergroepen die het lichaam bij belasting stabiel houden en zo kunnen rugklachten voorkomen worden. Ook bij bestaande rugklachten kan Perfect Pilates deze klachten verminderen. Pilates zorgt voor een strakker, stabieler en soepeler lichaam; het is een training voor het hele lichaam of zoals dat mooi heet: voor body & mind.

Pilates is als het ware ‘back to basic’: terug naar alle natuurlijke bewegingsvormen, terug naar de natuurlijke spierketens. De kracht zit ‘m vooral in de eenvoud en combinaties van de bewegingen. Zowel kracht, lenigheid als stabiliteit komen aan bod; het is zoals de grondlegger (Joseph Pilates) het noemde: “de kunst van de spierbeheersing”.

Voor wie is Perfect Pilates®
Perfect Pilates is voor iedereen: mannen en vrouwen, jong en oud, beginners en gevorderden, topsporters en niet-sporters.

Wat kun je bereiken met Perfect Pilates®

  • een strakke buik en billen
  • een mooi sportief lijf met slanke spieren
  • een sterke soepele rug (minder rugpijn)
  • meer lenigheid en flexibiliteit
  • stabieler en meer ontspannen
  • gewoon lekkerder in je vel zitten

De lessen zijn toegankelijk voor dames en heren.