(+5999) 735 1234

TRX® Functional Training

Functional Training is hét revolutionaire trainingsprogramma dat sporten spannend, uitdagend, motiverend en vooral leuk maakt voor iedereen! Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Bij de meeste oefeningen in deze trainingen wordt het hele lichaam of grote delen van het lichaam getraind en daardoor is de intensiteit hoog. Het effect van Functional Training t.o.v. reguliere fitnesstraining is daarom minstens net zo groot, zo niet groter. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

Bij TRX® Functional Training word je gestimuleerd om op een natuurlijke manier te bewegen. Dagelijks gebruik je bewegingspatronen zoals duwen, trekken, buigen, hurken, draaien/roteren, tillen, wandelen en hardlopen. De oefeningen in de trainingen zijn functioneel, d.w.z. dat het lichaam getraind wordt deze activiteiten uit het dagelijks leven met gemak te kunnen uitvoeren. Bij veel oefeningen wordt er dan ook gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht of materiaal dat het HELE lichaam uitdaagt om mee te werken. Hierbij gebruiken wij uiteraard de TRX® Suspension Trainers, maar o.a. ook de volgende trainingsattributen: RIP Trainer TRX®, Medicine Balls, Slam Balls, Kettlebells, Battle Rope, Performance Bag, Sliders, Agility Ladder en de Bosu bal.

Voor wie?
TRX® Functional Training is voor IEDEREEN en dus heel toegankelijk. Iedereen kan op zijn eigen niveau meedoen, hiervoor hoef je geen ervaren sporter te zijn. Alle oefeningen worden zo aangepast dat deze voor jou uitvoerbaar zijn. Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en graag effectief en efficiënt wil trainen, dan is dit jouw les!

Voordelen TRX® Functional Training:

• snelle verbetering kracht en conditie
• hoog calorieverbruik
• voor iedereen toegankelijk
• het hele lichaam wordt getraind
• afwisselende trainingen