(+5999) 735 1234

Yoga

Yoga betekent verbinding van lichaam en geest. Yoga is een manier om lichaam, geest en emoties in balans te brengen en daarmee een middel om innerlijke rust te vinden. De bewustwording van je eigen lichaam (de spieren, de ademhaling, etc.) wordt groter. Je wordt rustiger, evenwichtiger en brengt je conditie op peil.

Wij bieden een combinatie van diverse vormen aan:

Hatha – Vinyasa Yoga

Hatha Yoga is de basis van alle yogaklassen en geschikt voor iedereen. Hatha yoga wordt gedaan in een langzamer ritme. Er is tijd om je te concentreren op de pose, de ademhaling en de geest. Dit is de originele manier van het beoefenen van yoga.
Het woord Vinyasa betekent ‘adem-gesynchroniseerde beweging’. Deze yoga vorm is een dynamische opeenvolging van oefeningen en geeft energie, is verkwikkend en zorgt tegelijkertijd voor ontgifting. Perfect voor mannen en vrouwen die een uitdagende en verkwikkende work-out willen met intense stretching. Train voor kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit.

Gentle Flow Yoga

Elementen van Hatha en Vinyasa komen hier terug. Deze les is ook zeer toegankelijk voor sporters die nog nooit yoga hebben gedaan.

Yin Yoga

Voor iedereen die drukdrukdruk is. Sta je bijvoorbeeld altijd maar “aan” voor jouw gezin of bedrijf? Dan is jezelf een uur Yin yoga gunnen dé challenge voor jou. In deze les word je monkeymind tot rust gebracht. Yin yoga is heel goed voor je bindweefsel, brengt diepe ontspanning.