(+5999) 735 1234

Info

Sportcentrum op Curaçao
Sports & Health Club The Challenge is het grootste en een van de modernste sportcentra op Curaçao. Er wordt nog wel eens gedacht dat wij bij een hotel of resort horen, maar dat is niet zo. Iedereen is dus welkom bij ons! In ons sportcentrum maak je gebruik van diverse fitness en krachtsportfaciliteiten, volg je groepslessen of ga je aan het werk met een vakkundige Personal Trainer. Sports & Health Club The Challenge geeft je plezier tijdens het sporten en bewegen!
Waarom kies je op Curaçao voor ons sportcentrum?
Sports & Health Club The Challenge is een sportcentrum met een grote variatie aan sportfaciliteiten en (groeps)trainingen. Behalve een scala aan fitnessapparatuur en materialen voor krachttraining, beschikt onze sportclub over een infrarood- en saunacabine. Al deze faciliteiten helpen je bij het in vorm krijgen en houden van een gezond en sterk lichaam.

De groepstrainingen die wij geven bij Sports & Health Club The Challenge zijn leuke en uitdagende toevoegingen aan je fitness workout. Dit zijn groepslessen zoals o.a. BodyPump®, Spinning®, Steps en Perfect Pilates®.  Wij bieden ook Personal Training aan, waarbij je wordt begeleid door één van onze professionele trainers.


Alle verdere informatie over onze sportclub op Curaçao vind je rechts in het submenu.
Toch nog vragen? Bel ons dan even: (+5999) 735 1234