(+5999) 735 1234

Personal Training

Personal Training op Curaçao

Heb je behoefte aan extra aandacht, hulp en motivatie tijdens het sporten? Dan is Personal Training iets voor jou! Hiervoor kan je terecht bij dé gym van Curaçao: Sports & Health Club The Challenge. Bij ons is een team van gecertificeerde Personal Trainers werkzaam die jou graag helpen bij het verwezenlijken van je doel.

Waarom kies je voor een Personal Trainer in onze gym?

Personal training is een van de meeste effectieve manier van trainen. Dit is namelijk een één op één training, waarbij er alleen persoonlijke aandacht is voor jou. In vergelijking met zelfstandig trainen, motiveert dit iemand veel meer en de resultaten zijn beter.
Met een Personal Trainer van onze gym aan je zij, behaal je sneller jouw doel. Dit doel kan zijn afvallen, gespierder worden of het voorkomen of verhelpen van medische klachten. Elk sportdoel is in principe mogelijk bij onze Personal Trainers!

Wat heeft ons team van Personal Trainers jou te bieden?

Onze gym op Curaçao beschikt over een team van Personal Trainers met verschillende specialiteiten. Dit is natuurlijk ideaal, omdat je op deze manier de Personal Training specifiek aan kunnen passen aan jouw wensen. Zo wordt het sporten niet alleen effectiever, maar ook nog eens leuker!
Een aantal van de specialiteiten waar wij over beschikken zijn Oosterse vechtsporten, TRX Suspension Training en Kettlebell training.

Prijzen Personal Training

Voor leden van The Challenge:
Nafl. 69,= per sessie
Nafl. 690,= voor 11 sessies

Voor niet-leden van The Challenge:
Nafl. 90,= per sessie
Nafl. 900,= per 11 sessies

Elke Personal Trainer werkt zelfstandig, dus je kunt rechtstreeks contact met hen opnemen.
Kijk voor meer informatie en contactgegevens bij de namen in het submenu en ga snel aan de slag!