(+5999) 735 1234

Jacob Jansma

Mijn naam is Jacob Jansma, 44 jaar en lange tijd werkzaam geweest in de financiële dienstverlening. Sport is altijd mijn passie geweest, ik kan niet zonder. Als gecertificeerd Personal Trainer heb ik van mijn passie mijn beroep gemaakt.

‘Out of the box’
Na een intakegesprek werk ik met trainingsschema’s met een duidelijke opbouw. In het kader van ‘meten is weten’ zie je me regelmatig met een stopwatch en/of een hartslagmeter rondlopen. Ik denk graag ‘out of the box’ en kom soms met de gekste (lees leukste) ideeën. Een korte privé Spinning® training, misschien een oefensessie op het strand, alles is bespreekbaar en natuurlijk alleen in goed onderling overleg. Een juiste houding en (ademhaling) techniek zal bij iedere activiteit en oefening daarbij altijd de basis vormen.

Muay Thai
In de afgelopen jaren heb ik in Thailand enkele Muay Thai trainingskampen gevolgd en belangrijke facetten van deze prachtige sport zoals snelheid, kracht en lenigheid integreer ik graag in de trainingen. Als we op de ‘pads’ gaan werken kun je voluit bij me gaan zonder dat ik iets terug doe. Hoe leuk is dat!

Als iemand die vele jaren een kantoorbaan heeft gehad weet ik dat sport goed is voor het lichaam, maar net zo goed voor de geest. Wanneer we praten over sport denken we in eerste instantie aan het lichamelijke aspect. Daarnaast is ook het mentale aspect van niet te onderschatten belang. Lichaamsbeweging heeft een positief effect op de stemming en het humeur van een persoon en geeft positieve impulsen. Als Personal Trainer kan ik hierin een belangrijke rol spelen.

Aangezien ik zelf ook graag sport, doe ik een groot aantal oefeningen gezellig mee. Samen gaan we werken om jouw doel(en) te bereiken. Periodiek toetsen we de resultaten aan deze doelstellingen. Indien nodig stellen we deze tussentijds bij… geen probleem!

Mijn specialisaties:

  • Thai-/kickboksen
  • Assertiviteitstraining
  • Afvallen
  • Core stability
  • Sporten met plezier!

Als ik niet met sport bezig ben is er een grote kans dat je me onder water tegen komt. Als duik- en EFR (Emergency First Response) instructeur geef ik op Curaçao voor een tweetal duikorganisaties les.

Graag nodig ik je uit om samen jouw doel(en) te bereiken!

Enthousiast en ready to go of misschien nog vragen? Via onderstaande contactgegevens ben ik te bereiken:

Bellen en SMS: +5999 6657276
WhatsApp: +316 39489958
E-mail: ptcuracao@gmail.com