(+5999) 735 1234

Nicky Otter

Mijn naam is Nicky Otter en ik woon sinds 2019 op Curaçao.


Sporten heeft altijd in mijn bloed gezeten en daarom ben ik in Nederland aan de sportopleiding CIOS te Heerenveen begonnen, maar moest helaas vanwege vertrek naar Curacao stoppen.
Op Curacao heb ik de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk op CDC gevolgd en heb ik deze met niveau 4 afgerond. Ik ben gecertificeerd Fitness instructeur en Personal Trainer en binnenkort ga ik beginnen aan een studie over voeding.
Jarenlang heb ik kickboksen beoefent waarna ik de overstap naar het fitness heb gemaakt. Fitness is mijn passie geworden en ik train zelf dan ook bijna elke dag.

Mijn visie als personal trainer is, dat ik mensen wil kunnen ondersteunen door fitter worden, gespierder worden, mentaal sterker worden en specifieke doelen te bereiken. Tijdens mijn opleiding tot Sociaal Pedagogisch Medewerker heb ik ook psychologie gestudeerd,waardoor ik jou en ook anderen mentaal verder kan helpen.

De trainingen zullen leuk en uitdagend zijn. Bovendien wordt het hard werken en zweten. Ik sta open voor klanten die mentaal vast lopen, spiermassa willen opbouwen of een specifiek doel willen behalen. Belangrijk hierbij is dit zonder blessures te bereiken. Mijn taak zal zijn jou hierin te ondersteunen. Samen zullen we jouw grens verlegen, mentaal en fysiek!!

Zelf loop ik regelmatig in de Fitness ruimte rond, als Fitness-instructeur. Ik ben ook lekker zelf aan het sporten, kom naar me toe, ik sta altijd open voor vragen of advies.

Nicky Otter
Tel: +31637089621
Email: nickyotter@live.nl