(+5999) 735 1234

Rob van Zijl

Ik ben Rob van Zijl, mede-eigenaar van Sports & Health Club The Challenge.
Naast de verschillende specialiteiten die ik op sportgebied heb, ligt mijn hart bij de Oosterse vechtsporten. Ik ben 3de Dan Taekwon-Do (behaald volgens de richtlijnen van ITF HQ Korea). Verder heb ik ervaring op het gebied van Judo, Jodo, Boksen, Kickboksen, twee stijlen Karate (Kyokushinkai en Wado Ryu), Pencak Silat en Krav Maga. Door bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij de politie ben ik goed op de hoogte van de praktische toepassing van zelfverdediging.

Total Defence (allround training met als basis Martial Arts)
In mijn Personal Trainingen gebruik ik de technieken uit verschillende vechtsporten als basis, gecombineerd met vechtsport gerelateerde oefeningen. Hierbij maak ik gebruik van verschillende trainingsattributen zoals o.a. trap- en stootkussen, TRX en bosu bal. De trainingen zijn zeer allround; kracht, snelheid, lenigheid, algemeen uithoudingsvermogen, coördinatie en incasseringsvermogen komen aan bod.

Je zult merken dat deze trainingen je meer zelfvertrouwen gaan geven en je mentaal en fysiek sterker maken.

ITF Taekwon-Do
Zwarte band Taekwon-Do halen? Het is mogelijk om op basis van Personal Training deze zelfverdedigingskunst uit Korea te beoefenen. Ik ben via de Dutch National Martial Arts Academy (DNMAA) aangesloten bij ITF HQ Korea. Je krijgt les in de traditionele vorm (Chang Hun stijl) en je behaalde examens (banden) zijn internationaal erkend. Wil je meer weten over Taekwon-Do en de Nederlandse afdeling van de ITF HQ? Kijk dan op de site van de ITF Headquarter Nederland.

Voor beide vormen zijn 1 op 1 trainingen en trainingen samen met een partner mogelijk.
Interesse? Stuur een e-mail naar: rob@the-challenge.net