(+5999) 735 1234

Sabine Hiemstra

 

Hi Challengers,

Mijn naam is Sabine Hiemstra, van 30 jaar en mijn grootste liefde is SPORT.
Met mijn passie voor sport en het FIT zijn en voelen, help ik iedereen graag als Lifestyle Coach, op welk vlak dan ook. Mijn ambitie is om mensen te helpen meer bewust te worden van een gezond eet- en beweegpatroon. De juiste voeding en leefstijl kan ook jouw kwaliteit van leven verbeteren! Maar hoe? Wat zijn jouw valkuilen en doelen?

Ik help je maar al te graag om deze vraag samen met jou te tackelen, en helder voor jezelf te maken. Als je dit proces aangaat, zal het mijn persoonlijke missie zijn om te streven naar passende én blijvende leefstijlverandering waarmee we doelen kunnen behalen, JOUW doelen. Samen gaan we op pad om jouw voedingsbehoefte aan te passen en resultaat te boeken.

In ‘The Challenge’ zijn er verschillende mogelijkheden.

De ‘Body Check’, wat zich kenmerkt in een algemene check hoe gezond jouw voedingspatroon is en of je wel de juiste verhouding koolhydraten, eiwitten en vetten binnen krijgt. Bij ‘Body Check’ kun je het volgende verwachten:

 • Weegmoment met bepaling vet- en spiermassa
 • Berekening van je ruststofwisseling (BMR) aan de hand van jou dagelijkse activiteiten
 • Tips en tricks om je voedingspatroon gezonder te maken
 • Je krijgt een voorbeeld van een gezond voedingspatroon waarbij je genoeg energie hebt voor dagelijkse activiteiten zonder hongergevoel

 

Heb jij nou een extra steuntje in de rug nodig of zeg je,…. Dan is misschien ‘Body Plan’ wat voor jou.

 

‘Body Plan’ kenmerkt zich door het leveren van voedingsadvies op maat, met aandacht en tijd voor jouw persoonlijke situatie en voorkeuren. Bij ‘Body Plan’ kun je onder andere terecht voor:

 • Hulp bij afvallen / stabiliseren / aankomen van gewicht
 • Sport gerelateerde voedingsadviezen
 • Aandoening gerelateerde diëten en voedingsadviezen

 

Bij Body Plan krijg je persoonlijke begeleiding en op maat gemaakt dieet- of (sport)voedingsadvies en leefstijladvies. We streven naar passende, blijvende gedrag- en leefstijlverandering waarmee we jouw doelen kunnen behalen. Dit plan duurt 10 weken en vereist volledige commitment.

 

Supermarktsafari

Graag neem ik jou mee op supermarktsafari! Tijdens een 60 minuten durende supermarkt survival leer ik jou wat echt gezond eten is. Zo kun jij voortaan zelf een gezonde boodschappen lijst samenstellen.

Wil je:

 • Etiketten leren lezen?
 • Weten wat claims op verpakkingen betekenen?
 • Weten hoeveel vrije suikers een product bevat?
 • Weten wat de echt gezonde producten in de supermarkt zijn?

Deze safari heeft als missie om meer bewustwording te creëren. In overleg kiezen we een supermarkt waar we de safari gaan starten. Boodschappen doen wordt hierdoor steeds makkelijker en leuker!

 

Voor meer informatie kan je contact met mij opnemen:

Sabine Hiemstra

WhatsApp: +5999 5206491

Email: sabinehiemstra@hotmail.com